Månen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dager av arbeid, penger og mat.
Se meg jeg lyser her ute

Ukene drar sløret over meg,
se meg glimtvis og dager til neste gang.

Dra jolla fra naustet over steiner og tang,
til du kommer deg ut for å fiske.

Fisk tre timer der og fisk sneipene små,
da ror du deg rett opp til naustet.

Og du er der i tider hvor månen har vært.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.