MASKEN

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Under masken
skjuler det seg noe.
Maskeradeball eller
stumme hyl?

Klaustrofobiske
tanker og følelser,
i et fengsel,
bak et stengsel.

Sårbarhet, gjenkjennelse,
hjertebank,
avslørt, naken,
gråt og blod
som om det var naturlig.

Det er over nå,
masken er av.
Og bak er sjelens ansikt,
og sannheten,
og barnet,
det blør!

kategoriAnne Tove Kimestad