MIN MØRKE NATT
MIN MØRKE NATT
SI MEG HVEM DU VAR OG HVOR DU KOM FRA
DA JEG SATT PÅ STUPET OG HERFRA VILLE DRA.
DET VAR SÅ MYE FINT DU TIL MEG SA
SÅ JEG ØNSKET IKKE LENGER Å DRA
DU FORSTOD AT MIN VEI VAR SOM DEN MØRKE NATT
DERFOR MØTTE DU OPP OG PÅ DEN GATELYS FIKK SATT
DA JEG GIKK VEKK FRA STUPET SAMMEN MED DEG
MERKET JEG PLUTSELIG AT DU BLE BORTE FOR MEG
JEG ER SÅ LEI MEG FOR AT JEG IKKE FIKK TAKKET DEG
MEN JEG TROR AT FRA DET STEDET DU ER
HAR DU OMSORG OG ØYNE SOM FØLGER MEG HER
DETTE HAR GJORT SÅ JEG HAR FÅTT EN INDRE TRO
PÅ AT DU MELLEM OSS HAR BYGGET EN BRO
FOR JEG TROR VI ENGANG IGJEN MØTES SKAL
JEG FORSTÅR NÅ AT DET VAR DU SOM BLE FØDT I EN STALL
TORGEIR.E
- av Torgeir (ris og ros)
<comments />
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer