MIN REISEGUTT

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

jei er en raisegut jei liker piner men jei samler po piner mama sier jei ike skal ha so mange piner po romen den driter jei i so mye hon kan vær stil please vær stil no!!!!!!!!!!