Mal:Kommende kultur-begivenheter

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kommende kultur-begivenheter[rediger]

Oslo[rediger]

  • 22. Oktober, kl 13.00, Grünerløkka filial: Filosofiké Anders Holt. Åpent filosofisk møte, ledet av filosofen Anders Holt.
  • 26. november, kl. 12.15 - 13.45, Bjerke filial: Filosofikafe: "De andre"
  • Oslo kommunes folkebibliotek, Arrangementer

Bergen[rediger]

Se Bergen kommune og BT Bergenpuls

Asker[rediger]

Asker folkebibliotek

  • 9. oktober: Sen Herrefrokost med polfareren Liv Arnesen: Fra drøm til virkelighet. Tid: kl. 12.00 (Pris: kr 100.-)
  • 12. oktober: Baby-kafé: Espen Farstad: Med pulk og bæremeis! Tid: 10.30 - 12 (Pris: kr. 50.00)

Bærum[rediger]