Mal:Markus Gyltnes lyrics dump

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Merk: Vi kommer til å flytte diktene og sangene på denne siden over til immortalpoetry.com.

Det er fine dikt og sangtekster, men de er ikke på Norsk...