Male sitt eget bilde

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kjærlighet

Det er igrunn en vakker tanke. Tanken på at to mennesker, som ikke er ment for hverandre, likevel finner hverandre. At to mennesker, som følge av mange enkelhendelser, ender opp sammen. At et menneske, ved hjelp av tilfeldigheter og flaks, kan finne et annet mennesker og elske. Dette tiltross for at ingen sjebne har bestemt at disse to mennskene skal være sammen.

Sjebnen. Nei. Kjærligheten er så mye vakrere uten. To mennesker som med sine egne koster kan male sitt eget bilde. Sin egen fremtid.