Man vet hva man har..

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Nederst i en skuff
 ligger et bilde gjemt
 det er av en dame
 som burde vært glemt

 Hun var engang
 hans elskerinne
 nå er hun bare
 et fjernt minne

 De møttes i smug
 og elsket natten lang
 vakkert og herlig
 som i en sang

 Han var ung og ensom
 hun var gift og lei
 men da han ville ha mer
 da sa hun brått nei