Mange barn.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mange barn ha.

Det er noen som har mange barn. Det går an, for en flink far og mor.

Noen ganger er det flere mødre. Det er noen som har mange barn.

Noen steder i verden, har man ofte mange barn. Det går an, for en flink far og mor. Det er noen som har mange barn.

Markus Gyltnes