MediaWiki:Copyrightwarning

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
  • Alt du skriver her på Dikt.org er ikke beskyttet av lov om opphavsrett. Ikke legg til noe du ikke gir menneskeheten tillatelse til å bruke fritt.
  • Ikke legg ut opphavsbeskyttet (andres) materiale uten tillatelse.
  • IP-adressen din blir offentliggjort i historikk-loggene hvis du ikke er innlogget. Det er altfor lett å finne ut hvem du er og hvor du bor ved hjelp av IP-adressen.
  • Dikt er bra for deg. Datamaskiner er ikke like bra for deg som mennesker. Hvorfor ikke lese et dikt for noen du er glad i?