Meg og deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du og Meg er to som alltid vil være sammen. Sammen er vi alltid Du og Meg vil alltid være sammen. Du og Meg er i senga hver natt du snakker som en engel. Engel ditt fjes er så søtt som sukker og vi vil alltid være sammen. Jeg er alltid i dine tanker og du er i mine. Du og Meg vil alltid være i våre tanker og vil alltid være sammen. Vi skal gifte oss og være i våre tanker og vil være sammen til døden skiller oss av. Du og Meg er alltid sammen. Ti år etter vi har giftet oss skilles vi!

Skrevet av Andreas Pettersen.