Mellom linjene

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg må ha alt med t-skje.
Jeg elsker å skrive.
Jeg elsker å lese.
Men vær så snill,
ikke be meg lese mellom linjene.
Noen leter etter en bekreftelse på noe de allerede vet.
Men for meg; jeg har utallige svar for en enkel bekreftelse.
Ikke be meg sitte i et rom med skygger,
for da finner jeg noe langt skumlere enn demoner.


av Willaw (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.