Min Bestevenn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Min Bestevenn...

Ser du meg
Jeg ligger på bakken
Bryr du deg?
Jeg trodde du var min bestevenn?
Men...
Du snur din vei...

Vi møttes da vi bare var små
Fortsatt lurer jeg på
Hva skjedde nå?
Jeg trodde vi var bestevenner,
Var en venn som brydde seg
Men det virker som jeg under mange lemmer...
Fanget...
Der jeg alri ville være
Fortsatt vil jeg du skal være nær.

Ting er så annerledes nå,
Du virker jo
Som du ikke bryr deg lenger
Er det min feil?
Nei,
Det er din egen skyld
Men...
Ennå vil jeg sette opp seil
For jeg er fri,
Om jeg bare vil det
Du kan ikke rive meg i stykker
Det funker bare ikke
For jeg har håp i mitt eget hjerte
Selv om det er halvt revet i stykker...

Da ser du meg
Jeg rykker meg opp
Helt alene
Der står jeg
Tårene renner ned...
Men ennå med håp...
For jeg vet alt kommer til å gå
Etterhvert...
Alt til å falle på plass
Nesten alt...