Min Hemmelige.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Min hemmelige.
 Som en hemmelig mystisk skatt,
 er min lengsel i natt. Du vil alltid
 være meg kjær, jeg vil minnes deg
 være deg nær. Min lengsel den er
 så sår, mitt hjerte det slår og slår.
 Hardt pumper det i mitt bryst, for
 deg som jeg aldri fikk.

av Vektor (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.