Min frykt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

MIN FRYKT
Mest av alt fryktar eg
den dagen eg ikkje vil bry meg.
Den dagen all vondskap
flyt forbi, og eg er uberørt.
Den dagen eg lar dei
som frys, frysa<,
og dei som gret, gråta
utan at det angår meg.
Mest av alt fryktar eg
den dagen eg er meg sjølv nok.
Den dagen eg klumheld på mitt,
og har min eigen navle som sentrum.
Han kjem nærare og nærare den dagen no,
om eg ikkje held meg vaken.
Skrevet av Bente Bratlund.
En katt
satt
i ett kratt


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.