Min venn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du forsvant avgårde, min venn. Utenfor det som var virkelig.

Dra av sted, min venn. Måtte dagene gjøre deg godt.

Fly av sted, min venn. Med egen jetmotor og propell.

Ikke mist deg selv, min venn. Du har alt foran deg.

Til vi ses igjen, min venn. Alt blir bedre med tiden.