Mine dikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

STOL PÅ DEG SELV.

Stol på at mørket kan bli til lys Stol på at svakhet kan bli til kraft Stol på at livet kan endres til det bedre Stol på deg selv.

Stol på at du er god nok Stol på ting kan endres Stol på at du er sterk Stol på deg selv.

Stol på at du kan endre deg selv Til det bedre Til den du ønsker å være Stol på at du kan klare det du ønsker Stol på deg selv.