Minner om min bestefar

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Takk for alt du var

og takk for alt du gjorde

takk for dine gode svar

og samtaler ved middagsbordet


takk for gode ord

og for at du alltid var til stede

våre minner så stor

og for at du holdt deg rede


du passet alltid på meg

som om du var min far

jeg har blitt så glad i deg

og håper du aldri drar


det er så tomt her uten deg

og merker lett at du ikke er her

jeg er så utrolig lei meg

for du var meg så nær


jeg savner ditt smil

og din spesielle humor

for selv om du var i tvil

var du alltid et steg fremfor


takk for at du trodde på meg

og var stolt over min retning

du hjalp meg på rett vei

og dette var siste setning.