Miss lykkejeger

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

miss lykkejeger

her til lands
fyker de oppover,
rakettene
mot den klare nattehimmel
Det er nyttår,
nytt år nye muligheter
feirer blanke ark,
fresh start
feirer et år med
slit
lagt bak oss.
huff, får satse på minst
en kjøttfri dag i uka,
mer økonomisk
pengebruk,
mindre alkohol
i helgene.
hashtag
newyearnewme

der borte,
langt borte,
forbi horisonten,
i de fjerne land,
fyker de nedover,
rakketene,
mot de ødelagte
landsbyene,
slagmarkene,
som en helt vanlig
mandagskveld

happy new year
miss lykkejeger,
same procedure
as every year



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.