Mitt hjerte (uten deg)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mitt hjerte uten deg
det blir nok for mye for meg

Jeg elsker deg over alt på jord

Håper vi kan dra til en sommerfjord
jeg vet jo alltid hvor jeg har deg
en plass der ingen kan ta deg fra meg

Den plassen er i hjertet mitt
og det er der den har blitt
jeg elsker deg

laget av sondre aalbotsjord