Mitt hjerte har mange sprekker

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mitt hjerte har mange sprekker
mitt sinn det har enda flere
jeg gjemmer de langt der inne
hvor ingen andre ser.

En hemmelighet skal ei vises
men gjemmes i natten bort
mitt sinn det har mørke stier
mitt hjerte har lukket sin port

av Marit Irene Jensen.