Mitt lys

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mitt lys

Lyset skinner alltid gjennom mørket
Men lyset kan dimme av støvet ingen har tørket
Et lys uten styrke er intet av nytte
Derfor et lys med solens styrke er verdt å beskytte

Ditt hjerte, mitt lys