Morå di e mann!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Morå di e mann rap:

Morå di e mann & faren din e ann, du blei adoptert i lego lan, å du bade i pissevann!








(valgfri avslutting) & du kåmme fra pakkistann!






om: diktet skal rappes eller snakkes veldig fort, på med hard dialekt.