Moreller treet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Her i nærheten hvor kirkegården ligger
Slapper Halvard til evigheten trigger

Der finnes også moreller treet
Ensom er Halvard, ensom er treet

Ingen plukker søtsure frukter
Ingen besøker bittersøte kropper

Røttene kommer rett fra grav
Moreller faller, ingen har krav

Halvard har matet treet så langt
Finner han igjen livet som plant

Er du på slang, kom da du med meg
Der står en man, venter han på deg

Modene tanker,  om dere plukker   
Rødende dikter,  hvis dere hører

      • Av Khakpour.me@gmail.com***

 



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.