Morra di

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Moren din er deilig. men nokså beleilig. Hun står på kjøkkenet å lager kake. Hun må nok fete deg opp, du som er så næringssvake. Jeg tar på hennes kropp, langt på natt. det er da han står opp, med all sin brakt. Hennes bryster er store. etter å ammet deg, din hore<3 Hennes bein er lange. og gangene hun kommer er rekordmange. Det var en gang din far kom hjem. da kom mine seksuelle fantasier frem. Diktet avslutter på en hyggelig måte. Meg, din mor og far i din morgenkåpe.

Morra di er mann. Faren din er dame. Pikken din er liten, Og du er like så.