My life is so empty

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

My life is so empty, I need a friend,
I need love, I need someone who cares
about me, I need you!

My hand is so empty, I miss a friend,
I miss love, I miss someone to care
about me, I miss you!

My heart is so empty, I love a friend,
I love the love, I love someone who
doesn`t care about me, I love You!