Naken verden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

For alt jeg hadde å si var så lite
Alt du ba meg fortelle om meg selv
Hvordan øynene brista mens du så på meg
Du fortalte meg at jeg ikke hadde plass
Til andre enn meg selv
For alt det jeg før drømte om
Er nå bare bagateller
For i en verden full av drapsgåter
Blir plutselig jeg så ubetydelig



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.