Nam

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

nam nam nam, å atter nam.
Jeg setter på middagsbordet et herlig lam.
Fylt med deilige druer, åh, denne festen kommer jeg til å miste noen skruer.

Tina Stendahl & Malin Gaden