Nattens Stjerneskudd

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Stjernehimmel lyser klar
Stille, vakker og litt bar
Men i morgen, tar den på
festdrakten for alle små.

Stjernehimmel farges fin
Nyttårsaften ringes inn
Kongen holder talen sin
og nyttårsløfter gis.

Stjernehimmel ble så vekk
Stjerneskudd og stor rakett
Tåketeppet la seg over
Småbarn nå som sover.

Stjernehimmel lyser klar
Stille, vakker og litt bar
Nyttårsaften er nå over
Hverdagen står klar.

av Marit Irene Jensen.