Necessary note. Supermodel.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Supermodell.

Jeg er supermodell. Super duper modell.

Supermodeller, acts. I am Supermodel, I act. Artist, am I, and I act Military-fuck.

Bill.merk. CSF means Common Star-Fuck.

Markus Gyltnes