Nek

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Du er et nek
Du der, ja! Jeg snakker til deg
Ja, du er et nek
Fordi du oppfører deg så nekete
Som om du skulle hete Nek McNekesen
Ditt nek
Skulle ikke tro nek som deg skulle få blitt hengt opp mot juletider
Men det blir dere jo
Du har jo ikke noen frø på deg en gang
Så hvorfor ville noen hengt opp et nek som deg
Det er det jo ikke noe vits i
Men folk gjør det fremdeles
Ditt jævla nek
Du, ikke gå
Jeg var ikke ferdig med å fortelle deg hvilket nek du er
Nek!