Nesten var det som presten sa fra hesten

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Presten møtte gjesten

men berre nesten

presten sat på hesten

gjesten gjekk forbi

gjesten møtte presten berre nesten

presten rei forbi

på hesten

møtet skjedde berre nesten

møtet mellom presten og gjesten

slik er livet det blir ofte slik gjesten møter nesten presten presten sit på høge hesten og alt blir nesten alt blir nesten