Nok er nok

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Aldri mer skal jeg være så dum
snu meg vekk når jeg burde se
tenkte det var det beste der og da
fordi jeg ikke orket sannheten
men sannheten er ikke alltid så bra
mer den vel
så jeg snur meg likevel nestegang
når den kommer mot meg
Nok er nok



avatar

Oyvinds

for 27 måneder siden
Poeng 0++
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.