Nordahl Grieg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Johan Nordahl Brun Grieg (født 1. november 1902 i Bergen, skutt ned over Berlin den 2. desember 1943) var en norsk forfatter, lyriker, dramatiker og journalist.

Hans dikt og forfatterskap er blant de mest markante for hans samtid.

Diktene hans er beskyttet av åndsverksloven og kan ikke legges ut på dette nettstedet før desember 2013.