Noregs Atterreising!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Din Heimstad er ei heilag Jord,
so høyrdest gjæve Fedra-ord,
dei manar stødt med Aalvors-drag
vaar Ungdom fram til Slag.
Det Noreg var, det skal det bIi,
um so det gjeng ei Ventetid,
slaa difor Broder-ring idag
til trufast Arbeids-lag.