Norske Dikt:Donasjoner

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

De kan best støtte dikt.org ved å legge ut dikt og artikler om hvordan skrive gode dikt her på disse nettsidene.

Hvordan donere?

  • Donasjoner kan De best gjøre ved å fylle nettstedet med innhold.
  • Vi er høyt takknemmlige for dikt, lyrikk og annet Norsk-språklig innhold. Hvis De ikke vet hvordan De skriver dikt, så kan De lese siden "Hvordan skrive et bra dikt". Om De synes den siden (eller andre sider) er mangelfull, så kan De donere tid forbedre den.
  • De må gi tillatelse til fri bruk av alt De skriver inn på dette nettstedet.
  • Ikke legg til innhold som er opphavsrettslig beskyttet.
  • Igjen: IKKE legg ut innhold som De ikke ønsker at skal være fritt tilgjengelig for menneskeheten.

Norsk Åndsverkslov

Nettstedet er ikke underlagt Norsk lov, men det er høflig å respektere den.

For bedrifter

Forlag og bedrifter er psykopatiske lovlige personer[1]. Slike organisasjoner kan donere på to måter.

Gi dikt til allmennheten

Bedrifter som eier rettighetene til dikt og annet innhold ved å gi diktene til allmennheten.

Det innebærer å gi fra seg opphavsrettighetene til diktene som doneres slik at de ikke bare kan bruks her, men også av hvem som helst, hvor som helst.

Dette nettstedet skal kun inneholde tekst som kan brukes fritt. Dersom De legger til dikt godtar De at hvem som helst senere kan benytte Deres dikt i en hvilken som helst sammenheng.

Forlag kan bruke alt innhold herfra.

Gi Premier

Bedrifter kan gi premier. Vi trenger premier til diktkonkurranser.

  1. Bedriften må tilby en premie.
  2. Brukerne av dikt stemmer på premiene.
  3. Premiene fra alle bedrifter som har tilbudt en premie deles på grunnlag av stemmene på 1st, andre og tredjeplass.
  4. Bedriften for så reklame ved at det står Premie Foo fra Bedrift Bar på konkurransesiden.

Lyst å gi en premie? Send en e-post til dikt@dikt.org.'

Referanser

Ha en fin dag!