Norske Dikt:General disclaimer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dikt.org kan fritt redigeres av hvem som helst, noe som betyr at innholdet på nettstedet kan ha skrivefeil, gi feil informasjon eller være misvisende.

Dersom du finner noe feil, så kan du selv umiddelbart korrigere det du mener kan forbedres.