Norske barn, fedrelandet.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Norske barn og Fedrelandet.

Far er norsk, men har arv fra et annet land. Landet er Norge. Fedrelandet er Norge, som det stiger frem.

Far er norsk, vi er norske barn. Men, Fædrelandet er et annet land, enn Fedrelandet. Fædrelandet er Amerika.

Far er norsk, men har arv fra Amerika. Vi er norske barn. Landet er Norge. Fedrelandet er Norge, som det stiger frem. Men, men, Fædrelandet er et annet land, Fædrelandet er Amerika.

Bill.merk. Fædrelandet er Amerika, og Moderlandet er India.

Markus Gyltnes