Norske barn.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Norske barn.

Vi er norske barn, vi. Hvis mor er norsk, er barna kanskje norske. Hvis Far er norsk, er barna garantert norsk.

Norge er det fargerike landet, sommer som vinter.

Hvis barna er født i norge, eller sokner til norge, er barna norske, da far er norsk. Men, mor og far må bo i norge, hvis mor bor i utlandet, blir det vanskelig.

Bill. merk. 66 jentebarn.

Markus Gyltnes

Notat.: Kvener.

Kvenske barn i Norge.

Kvener er mine barn. Nordmenn er de. Kvener i Norge, er mine barn.

Norske-kvener er mine barn. Født og oppvokst i Norge, kvener. Som jeg nevner, de er Norsk, de er Norske-Kvener.

Bill.merk. Passport, 66 jentebarn.

Markus Gyltnes

NB! Den virkelige Nordlending, er mine jenter.