Norske barn leker best i verden.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Norske barn leker best i verden.

Norske barn leker bra. Norske barn leker kanskje best i verden.

Det er fra barndom til ungdom, de leker, Norske barn. Norske barn er blant verdens beste barn, til å leke, fra soloppgang om morgenen til solen går ned om kvelden.

Markus Gyltnes