Norske barn leker bra.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Norske barn leker bra.

Norske barn leker bra. Jeg synes norske barn leker, bra i verden. Norske barn leker kanskje, best i verden.

Norske barn leker bra. Jeg synes norsk barn, leker tilogmed best i verden.

Markus Gyltnes