Norske barn leker de.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

De Norske barn leker.

Jeg ser norske barn leke. De leker gamle, og nye leker. Leker som barn leker, er fra generasjon til generasjon.

Jeg ser norske barn leke. Jeg ser norske barn leke, de hopper paradis f.eks. . Lekene er fra generasjon til generasjon.

Markus Gyltnes