Norske barn leker kanskje best i verden.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Norske barn leker bra.

Jeg liker at norske barn, leker bra. Leking er sunt, for barn.

Norske barn. Norske barn leker, i tregårder, ute på landet, og byers lekeplasser. De leker bra, de Norske barna.

Jeg liker at norske barn, leker bra.

Markus Gyltnes