Norske barn og unge.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Norske barn.

Jeg skal synge litt. Det handler om Norske barn, så friske er norges barn.

La meg synge litt, om barn fra norge. Norges barn og unge, de har friske armer og ben, friske tenner, og frisk pust. Sånn er Norge.

Det blir verre, dog når man blir voksen, for da begynner drekkinga. Sånn, er alles barn, og unge, fra Norge.

Markus Gyltnes.