Norske barn tenker.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Norske barn tenker.

Norske barn kan tenke, seg om. Blonde gutter, og blonde jenter, er Norske barn som tenker.

Disse barna tenker straight forward, ikke som i utlandet hvor man tenker dypt. Norske barn tenker, klokt og intelligent, tenker framover, tenker på framtiden.

Markus Gyltnes