Oljelandet Norge, lever idag.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Oljelandet Norge, lever idag.

Oljen til Norge er stor. Men forbruket, noe større.

Hva skal vi gjøre nå? Hva skal vi gjøre nå?

Hør her, dette er uhørt jo. Når det blir, noe mindre igjen, da kommer, Markús med tillegg til, Oljelandet Norge.

Oljen vil vare den. Oljen vil vare den.

Markus Gyltnes, 2022.