Oljelandet Norge er forsikret.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Oljelandet Norge er forsikret.

Oljelandet Norge lever i beste velgående. Men, tellingen til Norsk Olje, går sakte nedover, det vet vi alle i Norge.

Oljelandet Norge er, likevel, forsikret. For. Hvis Norge får noe lite Olje, så. Da, setter vi inn Markús'et som vi har.

Vi, fyller på Oljelandet Norge, med Markús, eller Markús'et som vi har, permanent, iblant eller porsjonsvis.

Markus Gyltnes, 2022.