Oljelandet Norge er velgående.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Oljelandet Norge lever i beste velgående.

Oljelandet Norge er velgående. Norge er velgående, økonomisk sett. Oljen har Norge.

Oljen har Norge ennå. Tellingen går nedover, med den Norske Oljen, dette vet vi.

Men, når Oljen minker noe, i utvinningen til Norge. Når utvinningen av råolje, olje og gass, minker i Norge. Da, settes Markús'et inn, og erstatter noe av, Norsk Olje. Oljelandet Norge kan da, fortsette.

Markus Gyltnes, 2022.