Oljelandet Norge fortsetter.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Oljelandet Norge fortsetter.

Oljelandet Norge lever i beste velgående. Norge er ikke fri for råolje, olje og gass.

Tellingen går sakte nedover, for, Norsk råolje, olje og gass. Utvinningen fortsetter, den.

Men, en dag vil Norsk olje minke noe. Og. Da har vi Markús'et å sette inn. Markús'et settes inn, permanent eller til tider, for å fylle på Oljelandet Norge. Sånn holder vi i Norge oss, med råolje, og olje og gass.

Markus Gyltnes, 2022.