Oljelandet Norge vil fortsette.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Oljelandet Norge vil fortsette.

Oljen til Norge er begrenset i mengde. Gråter vi av dette? Nei, vi gråter ikke av dette.

Tellingen til Oljen til Norge, den går tom, en dag vet vi. Men, når Oljen til Norge, minker i det små. Oljen til Norge, vil fortsette selv om den minker. For. Da har vi i Norge, Markús'et. Markús'et settes inn i omløp, i små porsjoner som erstatning, for Oljen til Norge den opprinnelige. Oljelandet Norge får sitt påfyll, av Markús'et. Oljelandet Norge fortsetter, da, som før.

Markus Gyltnes, 2022.